Nota Legal

Si us plau llegiu la nota legal abans d'usar el site de Vamooss.com.

Condicions d'ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l'accés al portal web de Vamooss.com. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l'acceptació del present Avís Legal.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són Propietat Intel·lectual la Vamooss.com , sense que puguin entendre cedits a l'Usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del Portal. Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel·lectual.

Exclusió de responsabilitat

Vamooss.com declina qualsevol tipus de responsabilitat per l'ús maliciós que pogués fer-se per part d'un tercer al connectar-se vostè a la nostra web. Així mateix, no es responsabilitza del dany que es pogués derivar per un incorrecte ús d'aquesta web.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb el present avís legal les parts accepten la submissió expressa als jutjats.