Exposición "Released Beauty" de Liu Dao


Del 4 de maig al 23 de juny de 2019, la Galeria Zielinsky, amb la col·laboració de Pantocrator Gallery, acull la mostra “Released Beauty” del col·lectiu d’artistes LIU DAO (Island6) que estan basats en la ciutat de Xangai a la Xina. El col·lectiu Liu Dao és reconegut internacionalment com un grup d’artistes, dissenyadors, pro- gramadors, ballarins, enginyers i programadors, que tenen una peculiar visió de món i la plasmen de forma desenfadada i atrevida en les seves obres d’art plenes de la tecnologia més puntera.
La mostra a la Galeria Zielinsky comptarà amb obres de diversos formats i tecnologies, com ara les torres de LEDs, les obres amb tècnica mixta entre pintura, collage, i pantalla LED, a més dels projectors làser. Així serà possible endinsar-se al món polifacètic que uneix la subtilesa d’una gerro xinès pintat a mà amb la força d’imatges digitals hiperrealistes. És possible que l’experiència de visitació de l’exposició “Released Beauty” s’acosti a la entrada d’Alicia en el cau seguint el conill blanc, ensenyant a l’espectador alguna cosa fasci- nant mai abans vist d’aquesta forma.
D’una banda es pot apreciar el moviment en quatre dimensions d’algunes de les obres de Liu Dao, sense saber on comencen o acaben el seu interaccions amb la “realitat” que les circumden. D’altra banda també és possible veure l’elaborada tècnica de pintura i l’extrema cura pel resultat nal dedicat per aquest pecu- liar col·lectiu d’artistes.
Liu Dao crea obres d’art “Out of the box” on la bellesa cuadridimen- sional és lliberta per al gaudi de l’espectador. Fa un delicat contrapunt entre la cultura contemporània del fast-everything, de les relacions fútils, i d’un pseudo lifestyle obligatori, amb la delicadesa dels seus “poemes visuals”. com es prengués el noblesse oblige actual com una gran broma dels temps moderns. com ja deia Confuci, “Cada cosa té la seva bellesa, però no tots poden veure-la”. Liu Dao ens fa re exionar sobre la visió d’un món que sembla lineal però en veritat és polièdric.
Direcció:
Passatge de Mercader, 10, 08008 Barcelona, Spain
Visites: 31
Horari:
Data inici:5/4/2017
Data fi:6/23/2017
Deixa un comentari