FESTIVAL DE LLEGENDES DE CATALUNYA

La localitat de l’Anoia, Sant Martí de Tous acollirà els dies 1 i 2 de juliol la 8a. edició del Festival de Llegendes de Catalunya, el FesLleCat; un festival únic al territori català.
Aquest esdeveniment reuneix durant tot un cap de setmana a Sant Martí de Tous la presència de més de 3.000 persones i l’activitat principal és l’Apagada de Misteri que cada any aplega més d’un miler d’assistents als peus del castell de Sant Martí de Tous.

El poble apaga l'enllumenat públic, durant la nit del dissabte dia 1 de juliol, i il·lumina tot el casc antic amb més de 6.000 espelmes que marquen un recorregut de llegendes misterioses que culminen amb una última llegenda que enguany interpreta l’actriu catalana Victòria Pagès.

Aquest any el FesLleCat fa un pas més i compta amb la presència d’altres actors i actrius de l’escena catalana com són l’actor Roger Coma i la pallassa Pepa Plana, que explicaran la seva particular versió d’algunes llegendes catalanes. En aquest sentit, el festival no deixa de banda les tendències actuals i ha convidat a la il·lustradora i influencer Raquel Riba, l’autora de les aventures de Lola Vendetta.

Finalment, els Racons de Llegenda són també un dels actes centrals del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble on es poden escoltar les llegendes de diverses localitats catalanes: Begur, Tortosa, Montcortès, La Franja, Castella de N’Hug i Sant Martí de Tous.
Direcció:
Plaça de la Independència, 1, 08712 Sant Martí de Tous, Barcelona, Spain
Visites: 31
Horari:
Data inici:7/1/2017
Data fi:7/2/2017
Deixa un comentari